Cmore är en laglig streaming hemsida som erbjuder allt från serier och filmer till sport såsom hockey och golf.

För endast 139 kr/månaden får du tillgång till deras stora urval. Under 2 veckors tid kan du gratis prova på deras tjänst för att se om den passar dig!

Det finns inga risker med att titta på Cmore. Det är helt lagligt och skaparna av innehållet får den andel dem ska få.

Du kan streama med Cmore på två enheter samtidigt.

Cmore play

Med Cmore Play har du ett stort utbud av olika populära serier och filmer du kan titta på när du vill. De har flera olika kategorier på både serier och filmer som:

 

  • Sci-fi
  • Drama
  • Action
  • Komedi
  • Fantasy etc.

 

Några exempel på populära TV-serier på Play är The trip to Italy, Mr.Mercedes, Jägarna och Vida. Samma gäller för deras utbud av filmer där de exempelvis har:

 

  • Walking with the enemy
  • Unforgettable
  • Kong: Skull Island
  • Fantastiska vidunder och var man hittar dem

 

Cmore play erbjuder även flera olika gamla klassiska filmer såsom Damen i svart (1958), Kulla-Gulla(1956), Flottans glada gossar (1954) och 491 (1963).

Play-alternativet kommer intressera speciellt dig som har en kärlek för Harry Potter. Streamingtjänsten har nämligen alla Harry Potter-filmerna tillgängliga! Redo för ett mysigt maraton med vänner

Cmore sport

Streamingtjänsten erbjuder inte endast filmer och serier med sitt abonnemang. Utan du får även tillgång till alla möjliga sportnyheter och event!

Så om du är ett stort sportfan och letar efter en webbläsare där du kan njuta av att titta på de sporter du gillar när du vill är just den här tjänsten ett bra alternativ för dig. Olika sporter som är tillgängliga på Cmore sport är handboll, ishockey, golf och fotboll m.m.

På Cmore sport kan du titta på nya matcher, serier för olika events och även intervjuer med dina favoriter.

Cmore gratisveckor

För att göra det lättare för dig att bestämma dig vad för streaming service du vill använda. Om C more passar dig har de lagt till en funktion som gör det möjligt att prova på Cmore gratis i 2 veckor.

 

På det här sättet kan du själv välja ifall det är den rätta för dig, och om du gillar innehållet de erbjuder på sin hemsida.

 

Allt du behöver göra är att gå in på deras hemsida och fylla i dina kortuppgifter, det är för att om du vill ha kvar servicen så behöver du inte göra det igen utan det dras automatiskt. Men om du inte vill ha kvar den är det bara att logga in och säga upp din prenumeration. Ifall att du skulle glömma att göra det kan du kontakta kundservice så får du pengarna tillbaka.

 

C more är en enkel och användarvänlig streaminghemsida. Det är således ett bra alternativ till att slippa de konsekvenser som kommer med att streama illegalt online. Både du och skaparna av serien/filmen tjänar på det. På det sättet blir ingen negativt påverkad av det då det är fullt lagligt.