streama netflix

Vad är Netflix?

Netflix är en laglig streaming hemsida där man kan kolla på ett stort urval av filmer och Tv-serier för en rimlig summa pengar per månad. Netflix erbjuder dig samma upplägg som exempelvis Swefilmer och Dreamfilmer.

 

Men skillnaden här är att det är helt lagligt, utan risker och samtidigt ger skaparna av filmen/serien den andel de ska ha. Samtidigt som de erbjuder en mycket bättre kvalitet. Streamingsajten har blivit så populär att den användes nästan mer än den vanliga TV:n

 • Redigera

Streamingtjänsten Netflix är en av dom absolut största streamingtjänsterna online. Den är omåttligt populär i hela världen och har till och med blivit ett eget begrepp. I många fall pratar man inte ens längre om att streama film online utan att streama Netflix.

Netflix släpper egna filmer och serier i rask takt och dom mottas ofta med mycket bra kritik.

Vi kommer löpande att skriva mer utförligt om Netflix och hur man använder den på bästa sätt

Vad kostar Netflix?

Netflix erbjuder olika pris uppsättningar beroende på vad man önskar sig och är villig att betala. De har tre olika erbjudanden för dig som vill skaffa Netflix. Det första är deras basic-abonnemang för 79 kr/månad.

 

Med Basic-abonnemang får du möjligheten att streama serier och filmer från Netflix på en enhet åt gången i standardupplösning. Samt så kan du även ladda ner titlar till din mobil eller surfplatta.

Med Netflix standard-abonnemang för 99 kr/månad kan du streama serier och filmer från Netflix från två enheter samtidigt i HD upplösning. Samtidigt som du kan ladda ner titlar till två mobiler eller surfplattor.

 

Med Premium-abonnemang för 117 kr/månad kan du streama serier och filmer från Netflix i både HD och Ultra HD upplösning på fyra enheter samtidigt. Och du kan även ladda ner titlar till fyra mobiler eller surfplattor.

Netflix filmer

Netflix erbjuder ett rätt stort urval av filmer, både sina egna filmer och andra filmer. De har alla möjliga olika kategorier som skräck, action, drama och familjefilmer. Här kan man hitta allt från Shawshank Redemption till Ready Player One.

 

För det mesta lägger de upp sina egna filmer såsom Bright. Men de har även andra filmer som Clueless, American Pie och Percy Jackson.

 

Netflix serier

 

Precis som med filmer har Netflix ett stort urval av serier med alla möjliga kategorier som fantasy, sci-fi och Anime. När man går in på Netflix serie urval kan man se att de allra flesta serierna där är Netflix egna och ett fåtal är inte det.

 

Några av de bästa serierna från Netflix är The Punisher, Sex Education som är väldigt populär just nu och Riverdale. Men vi har även flera serier som inte är Netflix egna där såsom Arrow, Doctor Who och Gilmore Girls.  

Bra filmer på Netflix

Här är några av de mest populära filmerna på Netflix just nu:

 

 • The Edge Of seventeen (Drama)

 • Ready Player One (Sci-Fi)

 • Till alla killar jag har gillat (Romantik)

 • American Pie The Wedding (Komedi)

 • Pitch Perfect (Komedi)

 • Before i fall (Romantik)

 • Mowgli (Fantasy)

 • Black Mirror Bandersnatch (Sci-fi/drama)

 • Guardians Of the Galaxy Vol.2 (Fantasy)

 • Power Rangers (Action)

 

Som man kan se finns det ett stort urval av filmer samt serier på Netflix och är en mycket bra lösning till att streama olagligt.  Både du och skaparna av serien/filmen tjänar på det och det finns inga risker med att titta på Netflix för en liten summa i månaden med bättre kvalite och inga annonser.