Viaplay

viaplays hemsida
Källa: Viaplays hemsida

Streama film, sport och serier med Viaplay

Med Viaplay på din mobil, TV eller dator går du aldrig utan underhållning! För dom flesta är kanske Viaplay förknippat med fotboll och då i synnerhet Premier League och Champions League. Det som folk kanske missar är att Viaplay också erbjuder ett riktigt bra utbud av filmer och serier!

Det finns olika prisklasser när det gäller Viaplay och vi kommer att gå igenom dom olika abonnemangen och utbudet på dom här.

Viaplay är en laglig streaminghemsida med ett urval av många olika filmer och tv-serier. Priset på servicen varierar beroende på det paket du väljer när du köper Viaplay tillsammans med en 2 veckors gratisperiod.

Viaplay erbjuder precis som de andra tjänsterna Netflix och Cmore flera olika serier och filmer utan några risker att bryta lagen. Viaplay är alltså en vänlig service som passar bra för dig som vill kunna titta på film och serier när du vill.

Viaplay pris

Priset varier beroende på vilket av de paket Viaplay erbjuder som du väljer. De paket som finns tillgängliga är Viaplay Total för 449 kr/månad där får du hela deras utbud av filmer, serier, barnunderhållning och sport.

 

Sedan finns det Viaplay Sport för 399 kr/månad där du får tillgång till allt förutom film. Alltså får du tillgång till serier, sport och barnunderhållning.

Sist har vi Viaplay för 109 kr/månad vilket inkluderar deras utbud av serier och filmer samt en gratisperiod.

Viaplay gratis

Viaplay erbjuder en kostnadsfri period på 2 veckors tid för dig som vill prova på tjänsten innan du gör ett fast beslut. Under den provperioden kan du titta obegränsat på olika serier och filmer med hjälp av din mobil, Tv, dator eller spelkonsol.

 

Den här gratis perioden gäller dock endast det paket som inkluderar serier och filmer.

 

Du måste skriva in din kontoinformation när du väljer att  testa på den och om du vill fortsätta använda tjänsten behöver du inte göra något efter att perioden är slut. Men vill du avsluta kan du enkelt göra det genom att logga in och avsluta din prenumeration.

Viaplay serier

Viaplay har ett stort utbud av olika serier med flertal olika berättelser. De har många av de mest populära serierna som exempelvis The Walking Dead, Vikings, Criminal Minds och Grey’s Anatomy.

 

Många av de här är serier många pratar om och många har sett så om man inte har sett de än, varför inte prova på Viaplays gratisperiod och passa på att titta. Om du gillar deras innehåll och upplägg är det bara ett plus.

Filmer

Viaplay erbjuder även ett stort urval av olika populära filmer i många olika kategorier och även många klassiker. Några exempel på populära filmer de har är Ant Man and the wasp, Logan, Avengers Infinity War och Solo.

 

Om man är ett fan av Marvel och DC ska Viaplay passa perfekt för dig då de har ett stort utbud av deras filmer och många andra liknande filmer.

 

Detsamma gäller dig som är ett Star Wars fan, de har alla senaste filmerna ute redo för en mysig kväll för dig och dina vänner. Viaplay erbjuder även några gamla klassiska filmer såsom Detour (1945).

Viaplay rabatt

När du registrerar dig hos Viaplay är det vanligt att då får tillgång till olika rabattkoder. När du har fått en går du till ditt konto och där ska det finnas en flik för att redeema din kod. Där fyller du i din kod och din mailadress.

 

Du kan hitta ytterligare information om hur du kan redeema din rabattkod på Viaplays kundservice. Om du är student finns det även en rabattkod tillgänglig på Mecenat  där du får 3 månader för endast 109 kr.

Swefilmer
Läs om sidan som tog över filmstreaming online.
Klicka här
Swesub
Sidan som oftast användes som komplement till illegala sidor.
Klicka här
Föregående
Nästa
Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på reddit

Se även

Black Mirror

Black Mirror

Har du någonsin haft känslan av att något inte står rätt till, men att du inte kan sätta fingret på vad? Eller att du känner

Läs mer »
Joker

Recension: Joker

När aspirerande komikern Arthur Fleck upplever lite för många motgångar i livet så bestämmer han sig för att släppa masken och visa världen den joker

Läs mer »

Recension: The Two Popes

I denna tillämpning av Anthony McCartens halvfiktionella teaterpjäs om tidigare påve Benedikt XVI och kardinalen Jorge Mario Bergoglio behandlas ett tungt ämne på ett lättsamt

Läs mer »
Aquaman

Recension: Aquaman

Den ofrivilliga superhjälten Aquaman tvingas axla ett ansvar som till synes är större än han själv. Som en del av DC Comics stora katalog av

Läs mer »