någon streamar gratis film
Artikeln innehåller reklam genom annonslänkar för Cmore

Inga svenska sidor med gratis film

Om vi först och främst letar efter svenska sidor med gratis film online, och kanske då även med utgången att vi vill streama film med svensk text, så tar det ganska snart stopp.

Det tar stopp för lagliga alternativ. Vi kan inte rekommendera någon svensk streamingsida där det går att se film gratis med svensk text just nu.

Däremot, om man kan tänka sig film utan svensk text, så finns det en del alternativ.

 

JUST NU – Prova 2 veckor med Cmore gratis. Streama massor med film, serier, sport, barnunderhållning, tv och TV4-program. Läs mer om erbjudandet här

Streama film gratis

Att streama film gratis är enkelt, speciellt när det är lagligt. Vilket man kan välja att göra tillsammans med olika lagliga streaming hemsidor såsom Cmore och Viaplay.

Det är enkelt, säkert och lätt. Såklart varar det inte för alltid på hemsidor som Viaplay och Cmore utan i några veckor.

Man kan streama gratis film via deras prov perioder i ungefär 2 veckors tis. Men det finns även en hemsida där man kan streama gratis film vid namn filmon.com.

Den här artikeln är perfekt för dig som letar olika sätt att streama film gratis då det är exakt vad vi kommer gå igenom.

Var kan man streama film gratis?

Att streama film gratis är inte så lätt, speciellt inte om man vill göra det lagligt. Men det är ändå följt möjligt tack vare provperioder som erbjuds av flertal olika streaming hemsidor som Cmore och Viaplay.

Det finns även hemsidor som filmon.tv där man enkelt kan streama gratis film helt lagligt. Om du skulle vilja utnyttja Cmore eller Viaplays provperiod kan du göra det enkelt i två veckor genom att skriva upp dig för ett abonnemang.

Vill du efter de två veckorna inte ha kvar ditt abonnemang kan du lätt avsluta prenumerationen men om du vill fortsätta behöver du inte göra något utan det dras automatiskt från ditt konto.

Vad är filmon.tv?

Filmon.tv är en hemsida till dig som kanske inte har råd eller vill spendera pengarna på ett abonnemang varje månad.

Du kan istället välja att gå in på filmon.tv för att streama film helt gratis och lagligt. Filmon.tv är en internet baserad televisions kanal som erbjuder dig chansen att streama gratis film.

Filmon.tv har licenser med över 600 olika kanaler samtidigt som det låter användarna att skapa sina egna live kanaler. Man kan enkelt gå in på hemsidan och klicka på deras “FREE” kategori för att titta på det man vill från olika tv kanaler. Deras innehåll varierar från sport, nyheter till kanaler med olika populära tv-serier eller filmer.

Kategorier

Filmon.tv erbjuder många olika film kategorier som exempelvis skräck, action, western och drama.

Det mesta av deras innehåll är mer gamla filmer som kan vara roliga att titta tillbaka på en fredagkväll med familj eller vänner.

Kvaliteten de erbjuder är bra för att vara gratis och lagligt, alltså SD kvalite. Men man har alternativet att köpa premium version av deras tjänst för att få HD kvalite och andra extra erbjudanden. Deras gratis utbud har filmer så som Guldkompassen, Hellboy 2, Sex and the city och Spiderman 3.

 

Varför det är ett bra alternativ?

Att streama filmer gratis online via en provperiod hos Cmore eller Viaplay är ett bra alternativ till att illegalt streama. Det må vara i en kortare period men du får chansen att känna om det kan vara en bra investering för dig eller inte.

Om du använder sidor som Filmon.tv (se nedan) har du även ett stort urval av olika mysiga filmer att titta på helt gratis och helt lagligt. Alltså är de här alternativen bra för både dig och skaparna av filmen.

Hemsidor att streama gratis film på

Här kommer vi att lista dom hemsidorna som det är gratis att kolla på film på.

Viaplay

Viaplay erbjuder just nu 2 veckor gratis om registrerar ett konto hos dom!

Få tillgång till hundratals filmer och serier under en gratisperiod!

Filmon TV

Filmon är en gigant när det gäller streaming på nätet. Utbudet är stor men kanske inte det bästa. Registrerar man får man tillgång till en hel del extra, men du kan titta på film helt gratis utan att logga in. Sport, dokumentärer och komedier är stora kategorier hos Filmon. Tyvärr inte dom senaste titlarna, men vill du hitta en film att kika på så kan det vara värt att ta en titt!

 

Njut av riktigt bra filmer online!

Sidor som är gratis men inte lagligt

Swefilm

Dreamfilm

Nyafilmer

Filmtajm

Övriga tjänster som inte är gratis

Det är inte helt lätt att hitta gratis filmer online ,som dessutom är lagliga att kolla på. Det finns dock många tjänster som man kan betala en ganska liten summa och se på film och serier hela dagarna! Vi har listat några av dom på den här sidan om streaming. Förutom film kan man stream sport och serier om man betalar lite mer varje månad.

Summering

Är det något du saknar, någon tjänst eller hemsida som vi missat? Skriv då till oss med dina synpunkter så kanske vi kan lista just din favorit!