Gratis Film

Gratis film på nätet? Kanske en ekvation som låter omöjlig att få ihop, men det finns faktiskt en del hemsidor där utbudet inte bara är bra – det är även gratis!

Hemsida Innehåll Betyg Läs mer
PLAY Serier, Filmer, Sport , Musik
CMORE Serier, Filmer, Sport
NETFLIX Serier, Filmer, Dokumentärer
VIAPLAY Serier, Filmer, Sport

Många har säkert surfat in på filmsidor som Swefilmer Dreamfilmer men kanske varit helt säkra på vad man får, och inte får göra.

Dom goda nyheterna är dock att det finns hemsidor på nätet där man kan kolla på gratis film, utan att riskera att göra något olagligt.

Oftast kanske inte gratis och senaste utbudet av film går hand i hand, då kan vi rekommendera någon av dom stora streamingtjänsterna som Viaplay och Netflix.

Vill man dock streama gratis film på nätet kan man fortsätta läsa här!

Inga svenska sidor med gratis film

Om vi först och främst letar efter svenska sidor med gratis film online, och kanske då även med utgången att vi vill streama film med svensk text, så tar det ganska snart stopp.

Det tar stopp för lagliga alternativ. Vi kan inte rekommendera någon svensk streamingsida där det går att se film gratis med svensk text just nu.

Däremot, om man kan tänka sig film utan svensk text, så finns det en del alternativ.

Hemsidor att streama gratis film på

Här kommer vi att lista dom hemsidorna som det är gratis att kolla på film på.

Viaplay

Viaplay erbjuder just nu 2 veckor gratis om registrerar ett konto hos dom!

Få tillgång till hundratals filmer och serier under en gratisperiod!

Filmon TV

Filmon är en gigant när det gäller streaming på nätet. Utbudet är stor men kanske inte det bästa. Registrerar man får man tillgång till en hel del extra, men du kan titta på film helt gratis utan att logga in. Sport, dokumentärer och komedier är stora kategorier hos Filmon. Tyvärr inte dom senaste titlarna, men vill du hitta en film att kika på så kan det vara värt att ta en titt!

gratis film
Njut av riktigt bra filmer online!

Sidor som är gratis men inte lagligt

Swefilm

Dreamfilm

Nyafilmer

Filmtajm

Övriga tjänster som inte är gratis

Det är inte helt lätt att hitta gratis filmer online ,som dessutom är lagliga att kolla på. Det finns dock många tjänster som man kan betala en ganska liten summa och se på film och serier hela dagarna! Vi har listat några av dom på den här sidan om streaming. Förutom film kan man stream sport och serier om man betalar lite mer varje månad.

Summering

Är det något du saknar, någon tjänst eller hemsida som vi missat? Skriv då till oss med dina synpunkter så kanske vi kan lista just din favorit!