hemsidan hbo nordic
HBO Nordics hemsida

 

HBO är en laglig streaminghemsida som erbjuder extremt många populära serier och filmer. Men många väljer deras service på grund av deras urval av tv-serier.

HBO har ett välstrukturerat upplägg och erbjuder ett stort innehåll precis som de olagliga streaming hemsidorna, till exempel swefilmer, gör. Kvaliteten på deras filmer och serier är dock extremt mycket bättre då de erbjuder HD kvalitet för ett bra pris.

 

Här finns även inga risker som det finns med olagligt streaming (som tex. Swefilmer som vi skriver om i den här artikeln) utan det är 100% säkert.

HBO Nordic pris

 

Priserna på HBO har gått upp en smula de senaste åren men det är inte förvånande med den växande populariteten. Så, naturligtvis höjde dem sina priser precis som de andra streaming hemsidorna exempelvis Netflix också har gjort.

 

HBO kostar nu 99 kr/månad vilket är ett väldigt bra pris för deras urval och service, många andra streaming sidor tar mycket mer än så.

Gratismånad

 

Precis som Viaplay erbjuder HBO en gratisperiod för de som endast vill testa på och se ifall man gillar deras urval eller ej. HBOs gratis period varar dock längre än de flesta streaming hemsidor är då den varar i en hel månad. Vilket ger en, en mycket längre betänketid än man får på andra som är runt två veckor.

 

Det är lätt att sedan säga upp sitt HBO abonnemang ifall att man inte är nöjd. Allt man behöver göra är att logga in på hemsidan och klicka in på sin profil där bör man ha ett alternativ för att säga upp sig. Men om du fortfarande vill behålla ditt abonnemang efter gratisperioden låter man det endast vara så löper det på av sig själv.

Utbud på HBO Nordic

 

HBO Nordic har som tidigare sagt ett extremt stort och brett urval som består av flertal extremt populära serier och filmer. Exempelvis har de Game Of Thrones som är en serie med en 9.5/10 stjärnig rating. Det är en väldigt populär serier som många suktar efter att få se och när de nya avsnitten kommer ut uppdaterar snabbt HBO så det senaste är tillgängligt då det även en är en HBO serie. De har även The Handmaid’s Tale vilket har en 8.6/10 rating och är också en HBO serie. Många väljer att skapa ett abonnemang på HBO då dem alltid producerar bra kvalitetsserier som ofta blir väldigt populära och man kan då enkelt och riskfritt titta på det här.

 

Men de har inte endast egengjorda serier från sitt företag, utan erbjuder även annat såsom Supergirl. Vilket är en serie som ingår i flertal andra som Arrow, The flash etc. Dem har även ett brett urval av filmer där de erbjuder filmer såsom Lucy, en bra kvalitetsfilm och populär. Och de har även filmer som Insurgent. De har alltså alla möjliga kategorier, allt från skräck till romans och komedi.

 

Så varför inte ta chansen och testa på HBO idag, gratis i en hel månad utan risker. HBO inriktar sig mer på kategorier som action, drama och skräck så om du letar efter nya serier eller filmer inom de här kategorierna är det perfekta alternativet för dig.